Warszawa, 12.10.2017 (ISBnews) - Rada nadzorcza Macro Games powołała Dariusza Ciecierskiego na stanowisko prezesa, poinformowała spółka.

"Rada nadzorcza spółki podjęła uchwały w sprawie dokonania zmian w składzie zarządu spółki. [...] Odwołała dotychczasowego prezesa zarządu panią Agnieszkę Zemsta oraz powołała nowego prezesa zarządu, pana Dariusza Ciecierskiego" - czytamy w komunikacie.

Macro Games to spółka z segmentu nowych technologii, rynku gier i elektronicznej rozrywki. Pozycje na swoim rynku buduje gromadząc w portfelu różne portale internetowe odnoszące się do tematyki gier oraz realizując innowacyjne projekty przeznaczone dla społeczności graczy. Spółka jest notowana na rynku NewConnect od 2012 r.