Warszawa, 04.04.2019 (ISBnews) - Magdalena Nawłoka została powołana do pełnienia funkcji wiceprezesa GetBack ze skutkiem prawnym na dzień 3 kwietnia 2019 r., podała spółka.

"Pani Magdalena Nawłoka posiada wykształcenie wyższe w zakresie nauk ekonomicznych; ukończyła również podyplomowe studia w zakresie zarządzania na Aschridge Business School. Pani Magdalena Nawłoka posiada ponad 20 lat doświadczenia zawodowego w pracy w takich sektorach, jak: sektor finansowy i sektor wytwórczy. Zajmowała funkcję członka zarządu między innymi w takich instytucjach, jak: PZU Życie S.A, PZU S.A., Towarzystwo Ubezpieczeń Generali S.A., Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji Allianz Polska S.A., Kopex S.A" - czytamy w komunikacie.

"Pani Magdalena Nawłoka jest od dnia 22 maja 2018 r. członkiem zarządu emitenta" - podano także.

GetBack S.A. w restrukturyzacji jest polską spółką zarządzania wierzytelnościami. W lipcu 2017 r. spółka zadebiutowała na GPW.

icon/Bell Czytaj ten tekst i setki innych dzięki prenumeracie
Wyborcza.pl to zawsze sprawdzone informacje, szczere wywiady, zaskakujące reportaże i porady ekspertów w sprawach, którymi żyjemy na co dzień. Do tego magazyny o książkach, historii i teksty z mediów europejskich.